Vuokrauspalvelut, tenant representation, vuokralaisedustus

Vuokrauspalvelujamme käyttävät ennen kaikkea sopivia toimitiloja hakevat yritykset. Palvelua kutsutaan tällöin vuokralaisedustukseksi ja toimimme vuokralaisen tukena tilahankkeen kaikissa vaiheissa. Lisäksi teemme kiinteistönomistajille projektiluonteista vuokralaishankintaa, yleensä kuitenkin osana kiinteistön laajempaa kehitystyötä

VUOKRALAISEDUSTUS – TENANT REPRESENTATION

Miltei jokainen organisaatio joutuu jossain vaiheessa muuton eteen. Toimimme tilaprojektissa yritysjohdon tukena ja valvomme asiantuntijoina tavoitteiden toteutumista ja yrityksen etua koko prosessin ajan.

Tukenasi tilahausta muuttoon

Kun tarpeet ja toiveet on määritelty, etsimme markkinoilta asiakkaallemme parhaat kohteet. Tilavaihtoehtojen ideointi, räätälöinti, muutostöiden valvonta ja muuton hallinta ovat ydinosaamistamme.

Valvomme etuasi neuvotteluissa ja tilojen toteutuksessa

Toimimme neuvonantajina tärkeissä sopimusneuvotteluissa ja valvomme asiantuntijoina, että asiakkaamme tavoitteet muotoillaan ja kirjataan selkeästi vuokrasopimukseen ja sen liitteisiin. Toimimme asiakkaan tukena myös uusien tilojen saneeraus- tai rakentamisvaiheessa. Hyväksymämme asiantuntijat valvovat työn laatua ja ratkomme ilmenevät ongelmat ammattitaidolla, yhteistyössä vuokraisännän, pääurakoitsijan ja hankkeen muiden osapuolten kanssa.

Ota yhteyttä

Tapio Karaus

p. +358 50 42 42 710

SEB – uusi pääkonttori

SEB oli kasvanut ulos vanhoista toimitiloistaan. Kartoitimme Helsingin ydinkeskustan vaihtoehdot ja keksimme, että LähiTapiolan omistamasta talosta Eteläespan ja Kasarmikadun kulmassa saisi muokattua ”SEB-talon”, joka tukisi yrityksen kulttuurin ja toimintatapojen muutosta. Kahdeksankerroksinen talo remontoitiin täysin ja on tänä päivänä lähes kokonaan SEB:n pääkonttorin käytössä.

Ajankohtaisia referenssejämme

Kiinteistökaupat

Vuokrauspalvelut

Kiinteistökehitys