Vuokralaisedustus (tenant representation eli tenant rep) kaikkiin vuokrasuhteen vaihteisiin!

SEB oli kasvun myötä levittäytynyt jo kahteen rakennukseen ja syntynyt tilakokonaisuus oli sokkeloinen. Oli tullut aika kartoittaa vaihtoehdot ja yhteistyö Ecorumin kanssa alkoi. Ecorum toimi neuvonantajana tilatarpeiden määrittelyvaiheesta uuden SEB-talon lopputarkastukseen ja käyttöönottoon asti.

”Ecorum oli tukenamme myös hankkeen johtoryhmätyöskentelyssä, valvoen mm. sovittujen yksityiskohtien toteutusta ja kustannuksia. Tuntui ikään kuin pöydälläni olisi punainen puhelin, jolla voin milloin tahansa tarkistaa, onko oma näkemykseni oikean suuntainen – tai kysyä asiantuntijalta ratkaisuehdotuksen. Tätä toimintamallia ja kumppania rohkenen kyllä lämpimästi suositella muillekin.”, summaa SEB:n CFO Nikolas Rokkanen.

Me valvomme vuokralaisen etua

Lähes jokainen organisaatio joutuu jossain vaiheessa muuton ja taloudellisesti merkittävän tilajärjestelyn eteen. Toimimme tilaprojekteissa yritysjohdon tukena ja valvomme asiantuntijoina tavoitteiden toteutumista ja asiakkaamme etua koko prosessin ajan – toimeksiantosopimuksen allekirjoituksesta muuttoon asti. Tätä on kokonaisvaltainen vuokralaisedustus.

Autamme asiakasta läpi koko prosessin

Kun asiakkaan tarpeet ja toiveet tulevien toimitilojen osalta on määritelty, etsimme markkinoilta parhaat kohteet ja käymme ne läpi asiakkaan kanssa. Tilavaihtoehtojen ideointi, räätälöinti, muutostöiden valvonta ja muuton hallinta ovat ydinosaamistamme.

Neuvonantajasi tärkeissä sopimusneuvotteluissa

Toimimme neuvonantajina tärkeissä sopimusneuvotteluissa ja valvomme asiantuntijoina, että asiakkaamme tavoitteet muotoillaan ja kirjataan selkeästi vuokrasopimukseen ja sen liitteisiin.

Toimimme asiakkaan tukena myös uusien tilojen saneeraus- tai rakentamisvaiheessa. Hyväksymämme asiantuntijat valvovat työn laatua ja ratkomme ilmenevät ongelmat ammattitaidolla, yhteistyössä vuokraisännän, pääurakoitsijan ja hankkeen muiden osapuolten kanssa.

Vuokralaisedustus valvoo ja ajaa vuokralaisen etuja ja oikeuksia.

Pyydä lisätietoja

SEB – Tilaprojekti, uusi pääkonttori Eteläesplanadilla

SEB oli kasvun myötä levittäytynyt jo kahteen rakennukseen Unioninkadulla sijaitsevassa kiinteistössä. Syntynyt tilakokonaisuus oli sokkeloinen ja näköpiirissä häämötti vielä iso remontti. Ecorumin tiimi alkoi kartoittaa ja tutkia eri omistajien tarjoamia vuokratiloja. Ennen pitkää keksittiin, että LähiTapiolan omistamassa talossa Eteläespalla saattaisi piillä ainekset kaikki kriteerit ja toiveet täyttävään tilaratkaisuun, vaikka talon vuokrasopimukset pitäisikin järjestellä uusiksi ja tilat remontoida täysin.

Lue asiakascase »

Vuokralaisedustus – asiakkaitamme

If Vahinkovakuutusyhtiö Oyj, Asianajotoimisto White & Case Oy, Metso Oyj, Roschier Attorneys Ltd., SEB, Outokumpu Oyj, Cargotec Oyj