Kiinteistökehitys ratkoo ongelmat ja nostaa kiinteistön arvoa. Kiinteistön kehittäminen on pitkäjänteistä työtä, jolla on aina asetetut tavoitteet.

Uuden fokuksen ja yritysrakenteen myötä Metson omistama kuusikerroksinen pääkonttorirakennus Kasarmitorin laidalla ei enää vastannut yhtiön tarpeita. Metso totesi, että vanha talo kannattaa myydä ja etsiä heille heitä paremmin palvelevat tilat.

”Tiukasta aikataulusta huolimatta saimme ajallaan päätökseen kaksivaiheisen tilaprojektin, jossa Ecorum on työskennellyt rinnallamme alkaen vanhan kiinteistömme myynnistä aina muuton organisointiin asti. Voin suositella Ecorumin tiimiä kaikille, joilla on edessään vastaavia haasteita,” summaa Metson projektijohtaja Juha Seppälä”.

Kiinteistökehitys – nostamme kiinteistösi arvoa ennen myyntiä

Asiakkaillemme suoritettava kiinteistökehitys toteutetaan aina tavoitteellisesti ja hallitsemme monipuolisen keinovalikoiman, jolla ratkomme olennaiset ongelmat ja nostamme kehityskohteen likviditeettiä ja arvoa. Perimmäisenä tarkoituksena on usein kiinteistön kannattava myynti. Käytännön työssämme haemme ratkaisuja ja parannuksia esimerkiksi kiinteistön

  • kaavoitukseen
  • käyttötarkoitukseen
  • liikeideaan
  • kuntoon
  • tilajakoon
  • käyttäjäkuntaan
  • vuokraukseen
  • rahoitukseen
  • omistusrakenteeseen

Olemme ideoineet asiakkaillemme useita merkittävään arvonnousuun johtaneita käyttötarkoituksen muutoksia. Hankkeesta päätettäessä tarvitaan kykyä arvioida kiinteistön nykyinen ja tuleva arvo riittävällä tarkkuudella, samoin kehitystoimenpiteiden todelliset kustannukset ja hyödyt. Tarjoamme vaihtoehtojen arviointiin hyvän markkinatuntemuksen, vankan ammattitaidon sekä laajan käytännön kokemuksen kiinteistökehitys projekteista.

Pyydä lisätietoja

Metso – Pääkonttorikiinteistön kehittäminen, myynti ja uudet tilat

Metson liiketoiminnot jaettiin kahteen yhtiöön ja uuden fokuksen ja yritysrakenteen myötä Metson omistama kuusikerroksinen pääkonttorirakennus Kasarmitorin laidalla ei enää vastannut yhtiön tarpeita. Todettiin, että vanha talo kannattaa myydä ja Metsolle etsitään joustavampia ja ketterämpiä työskentely- ja yhteistyötapoja tukevat vuokratilat ja näin Ecorum sai tehtäväkseen toteuttaa Metson kaksivaiheisen tilajärjestelyn. Ecorumin strategiana oli myydä rakennusta sijoittajille kehityspotentiaalia omaavana kohteena, joka tyhjenisi ja uusi omistaja pääsisi kerralla toteuttamaan haluamansa muutokset

Lue asiakascase »