Kiinteistökehitys

Tarjoamme kiinteistöjen omistajille hyvän markkinatuntemuksen, vankan ammattitaidon sekä laajan käytännön kokemuksen kehityshankkeista.

KIINTEISTÖKEHITYS – PÄÄMÄÄRÄNÄ USEIN MYYNTI

Kehitämme asiakkaidemme kiinteistöjä tavoitteellisesti. Hallitsemme monipuolisen keinovalikoiman, jolla ratkomme kohteen olennaiset ongelmat ja nostamme sen likviditeettiä ja arvoa. Kehitystyön päätavoitteena on varsin usein kiinteistön kannattava myynti.

Laaja keinovalikoima

Käytännön työssämme haemme ratkaisuja ja parannuksia mm. kiinteistön kaavoitukseen, käyttötarkoitukseen, liikeideaan, kuntoon, tilajakoon, käyttäjäkuntaan, vuokraukseen, rahoitukseen ja omistusrakenteeseen.

Vaihtoehtona käyttötarkoituksen muutos?

Olemme ideoineet asiakkaillemme useita hyvin kannattaviksi osoittautuneita käyttötarkoituksen muutoksia. Osaamme arvioida riittävällä tarkkuudella sekä saavutettavan arvonnousun että muutostöiden todelliset kustannukset ja hyödyt. Ota meihin yhteyttä ja kysy kiinteistökehityksestä lisää.

Ota yhteyttä

Tapio Karaus

p. +358 50 42 42 710

Metson pääkonttorikiinteistön kehittäminen, myynti ja uudet tilat

Laitoimme vanhan pääkonttorikiinteistön Fabianinkadulla myyntikuntoon, hoidimme kohteen myynnin kansainvälisillä markkinoilla, vieläpä erittäin hyvään hintaan. Lopuksi kartoitimme Metsolle uudet vuokratilat, jotka löysimme Sanomatalosta.

Ajankohtaisia referenssejämme

Kiinteistökaupat

Vuokrauspalvelut

Kiinteistökehitys