Kiinteistökaupat, kiinteistötransaktiot

Toimimme kiinteistötransaktioissa myyjän tai ostajan neuvonantajina. Vahvuuksiamme ovat mm. laaja markkinatuntemus ja kontaktiverkosto, luotettavat hinta-arviot, ideointikyky ja valmius kehittää kohdetta sekä vahva myynti- ja ostoprosessien hallinta. Ja mikä tärkeintä, maineemme on kunnossa.

Myyntineuvonanto

Omaamme laajat kontaktit kotimaisiin ja kansainvälisiin sijoittajiin, ja hallitsemme kaikki kaupantekotavat. Voimme esimerkiksi kontaktoida potentiaaliset ostajat hiljaisesti, ja toteuttaa kaupan off market -myyntiprosessina. Jos taas arvioimme kohteen herättävän laajaa kiinnostusta, kannattavin valinta on yleensä kohdennettu tarjouskauppamenettely. Parhaan tuloksen tuottava myyntistrategia valitaan aina projektikohtaisesti yhdessä asiakkaamme kanssa. Tiedämme mitä ostajat arvostavat ja mitä seikkoja he kaupan kohteessa vierastavat. Pyrimme kehitystoimenpiteillä korjaamaan ennen myyntiä ne puutteet, jotka voidaan laittaa kuntoon kannattavasti ja kaupan aikataulua vaarantamatta. Tunnemme myös ostajien tiedontarpeet ja huolehdimme, että lisäkysymyksiin vastataan huolellisesti, kaupan päätökseen asti.

Ostoneuvonanto

Ostoneuvonannon palvelujamme käyttävät lähinnä kiinteistösijoittajat. Täydennämme laajalla kiinteistöosaamisellamme ja markkinatuntemuksellamme sijoittajaorganisaation resursseja ja kontaktipintaa. Tuemme asiakasta läpi hankintaprosessin hankesuunnittelusta kauppakirjaluonnoksen tarkastukseen asti. Ostoneuvonannon palvelujamme:
  • Strateginen hankesuunnittelu ja liiketoimintasuunnitelmat
  • Markkinakartoitus, ideointi ja kiinteistöjen kohdennettu haku
  • Arvonmääritys, tuotto- ja kannattavuuslaskelmat
  • Ostotarjouksen laadinta
  • Due Diligence -prosessin koordinointi
  • Investointipäätöksen valmistelu, selvitykset ja asiakirjat
  • Kauppakirjaluonnoksen tarkastus ja kommentointi
Asiantuntemuksemme lisäksi sijoittaja hyötyy myös yli 40 vuoden toiminnan aikana hankkimastamme maineesta. Kiinteistöjen myyntejä harkitsevat omistajat tuntevat meidät varsin laajalti ja myös he ovat tottuneet luottamaan meihin asiantuntijoina ja neuvottelukumppaneina.

Ota yhteyttä

Janne Nurminen

p. +358 50 531 4284

Suomen Kulttuurirahasto – kiinteistösalkun myynti

Suomen Kulttuurirahasto oli päättänyt realisoida kolme toimistokiinteistöään ja haki osaavaa kumppania, joka pystyisi hoitamaan kiinteistöjen myynnin kotimaisille ja kansainvälisille sijoittajille. Hoidimme koko myyntiprosessin, strategian laadinnasta kauppojen toteutukseen.