If uusiin tiloihin Keilaniemeen, Ecorum ohjasi tilahanketta

Tilojen saneeraus valmistui ja Ifin pääkaupunkiseudun toimintojen tilahanke on nyt edennyt muuttovaiheeseen.

Saimme kaksi vuotta sitten Ifin tilakartoituksen päätökseen ja ykkösvaihtoehdoksi nousi Keilaniemessä Fortumin tornin vieressä sijaitseva Keilalammen kiinteistö. Syksyllä 2019 tehtiin pitkäaikainen vuokrasopimus noin 8 800 neliön laajuisesta tilakokonaisuudesta, joka saneerattaisiin Ifin käyttöön.

Saneeraustyö oli mittava ja rima korkealla, koska esim. tilasuunnittelua, rakentamisen laatua, materiaaleja ja yksityiskohtia koskevien ratkaisujen tulee kestää kauas tulevaisuuteen. Ifin tilaratkaisulle haetaan WELL-sertifiointia, joka yhdistää kiinteistön operatiivisen toiminnan, HR-ratkaisut ja johdon strategiset tavoitteet tähdäten työnteon olosuhteiden, henkilöstön hyvinvoinnin ja viihtyisyyden kokonaisvaltaiseen optimointiin. Saneerauksen pääurakoitsija oli YIT ja vuokralaisen puolella asiantuntijana ja koordinaattorina toimi Ecorum.

”Ecorumin asiantuntemus ja aktiivinen ote neuvotteluissa ja projektityössä nousivat isoon rooliin saneerauksen ja koko hankkeemme onnistumisessa. Lopputulos on tavoittelemamme huippunykyaikainen työympäristö, joka palvelee henkilöstöämme kokonaisvaltaisesti kauas tulevaisuuteen. Suuri osa henkilöstöstämme työskentelee vielä pandemian takia etänä, mutta odotamme innolla paluuta toimistolle uusiin tiloihimme, kertoo Ifin Suomen toimitilajohtaja Pirjo Holmén.”