Ecorum löysi Mehiläisen täyden palvelun lääkärikeskukselle tilat Tikkurilan keskustasta

Uuden tilaratkaisun myötä Mehiläinen yhdistää Tikkurilan Kielotien lääkärikeskuksen ja Tikkuraitilla sijainneen hammaslääkärikeskuksen erinomaisella liikepaikalla sijaitsevaan uudisrakennukseen. Lääkärikeskuksen pääsisäänkäynti on suoraan Tikkurilan asemasillan itäpäädyssä. Tavoitteena onkin yli 100 000 asiakaskäyntiä vuodessa.

Mehiläisen tilat kasvavat entisestä noin neljänneksen, uuteen lääkärikeskukseen tulee mm. magneettikuvantamisyksikkö. Huoneluku on yhteensä noin sata ja työntekijöitä jopa yli 300.

Ecorum oli jo aiemmin avustanut Mehiläistä Helsingin kantakaupungissa sijaitsevan lääkärikeskuksen tilakysymyksissä ja Tikkurilan toimeksianto oli sille luonnollista jatkoa. Tilakartoitusvaiheessa pöydällä oli useita vaihtoehtoja. Lopulta Spondan keskeiselle liikepaikalle nouseva uudisrakennushanke, jossa oli Mehiläisen tilatarpeisiin sopivasti käyttämätöntä rakennusoikeutta, nousi selvästi ykkösvaihtoehdoksi. Sijainti ja monet muutkin liiketoimintaa tukevat yksityiskohdat puolsivat kohteen valintaa.

”Toimitiloja kartoittaessa meille on tärkeää sekä sijainti että tilojen soveltuvuus lääkärikeskuksen tarpeisiin, jotta asiakkaiden on helppo tulla meille ja ammattilaisilla on toimiva työympäristö. Toimintamme vaatii tiloilta erityistarpeita muun muassa magneetti- ja kuvantamistutkimuksissa, laboratoriossa sekä hammashuollossa. Nämä seikat tuli huomioida tilavaihtoehtojen kartoituksessa alusta alkaen”, sanoo Mehiläisen liiketoimintajohtaja Johanna Asklöf.

”Löytämämme tilaratkaisun hyödyt arvioitiin niin merkittäviksi, että hankkeessa päätettiin edetä. Mehiläisellä on vahvaa toimitila- ja sopimusosaamista omastakin takaa, ja kaupallisia neuvotteluja käytiin Mehiläisen omien vastuuhenkilöiden johdolla. Me taas keskityimme ennen kaikkea sapluunamaisen ja monimutkaisen sopimusluonnoksen sisältöön. Työstimme hartiavoimin sopimusehtoja, jotta vuokralaisen näkökulma ja oikeudet näkyivät lopputuloksessa”, kertoo Ecorumin hankevastaavana toiminut Aarne Nurminen.

 

Lisätiedot:
Janne Nurminen, Managing Partner
+358 50 531 4284
janne.nurminen@ecorum.fi