Bulevardin kulma, Helsinki

Upeat 241 ja 194 neliön toimistotilat osoitteessa Bulevardi 6.

Vapaana oleva toimitila (241 m²) sijaitsee kiinteistön C rapun 4. kerroksessa, johon saavutaan upeasta, suojellusta jugend portaikosta tai hissillä suoraan toimitilan omaan sisäeteiseen.

Toimitila käsittää yhdeksän erillistä valoisaa huonetilaa, toimistokeittiön ja laadukkaat sosiaalitilat. Tilan ikkunat avautuvat Yrjönkadulle.

Tilassa on jäähdytetty koneellinen ilmastointi ja Cat 6a tasoiset IT valmiudet. Kaikissa huoneissa on parkettilattiat.

Vapaana oleva toimitila (194 m²) sijaitsee kiinteistön 5. kerroksessa, johon saavutaan hissillä pääsisäänkäynnin kautta.

Toimitila käsittää 10 valoisaa huonetta ja avaran aulatilan sekä toimistokeittiön ja laadukkaat sosiaalitilat. Tilan ikkunat avaavat upean näkymän jopa kolmeen suuntaan, Bulevardille, vehreään Vanhaan Kirkkopuistoon ja Yrjönkadulle.

Tilassa on jäähdytetty koneellinen ilmastointi ja Cat 6a tasoiset IT valmiudet. Kaikissa huoneissa on parkettilattiat.

Valoisat ja nykyaikaiset 
    toimistotilat arvorakennuksessa

Vuokrattavat tilat

Bulevardin Kulma,
toimistotila 241 m2
Tila on heti vapaa.
Bulevardin Kulma,
toimistotila 194 m2
Tila on heti vapaa.
Bulevardin Kulma,
liiketila kartalla
Tila on heti vapaa.

Sijainti ja saavutettavuus

Bulevardin Kulma sijaitsee vain kivenheiton päässä Stockmannin, Forumin ja Kampin tunnetuista ostoskeskuksista. Lisäksi linja autoasema, metroasemat, päärautatieasema ovat aivan lähiympäristössä.

Bulevardin Kulmassa voit pysäköidä suoraan rakennuksen alapuolelle. Kiinteistössä toimii Erottajan pysäköintilaitos ( Aimopark ), josta on suora pääsy kiinteistön eteen katutason hissillä. Kevyen liikenteen suosijoille kiinteistöön on rakennettu erilliset suihku ja sosiaalitilat. Kiinteistössä toimii myös Hotelli Klaus K ja ravintolatarjonta on monipuolista.

Bulevardin Kulmassa uskotaan vankasti alueen vetovoimaan ja tulevaisuuteen. Siksi Bulevardin Kulma osallistuu innolla alueen kehittämiseen Design District yhdistyksen jäsenenä.

Kestävä kehitys

Kestävän kehityksen periaatteella toimivassa Bulevardin Kulmassa ihmisten ja ympäristön hyvinvointi on aina etusijalla. Terveissä, ympäristöystävällisissä tiloissa viihtyvät niin työntekijänne kuin asiakkaanne.

Nykyaikaiseen talotekniikkaan perustuva kestävän korjausrakentamisen konseptimme takaa viihtyisät ja energiatehokkaat tilat sekä talon alkuperäisen olemuksen säilymisen.

Vettä säästävillä vesikalusteilla ja päästötöntä energiaa suosimalla vähennämme ympäristön kuormittumista. Keskeinen sijaintimme kannustaa julkisen liikenteen käyttöön. Raitiovaunut tuovat suoraan kiinteistön eteen, ja pyöräilijöille tarjoamme oman pyöräparkin suihkutiloineen.

Ota yhteys ja sovi esittely

Aki Hellstedt

JAa TÄMÄ KOHDE