Bulevardin kulma, Helsinki

Valoisa 275 neliön liiketila paraatipaikalla Rake-talon kulmassa.

Vapaana oleva liiketila sijaitsee huippupaikalla Bulevardin, Mannerheimintien ja Erottajankadun kulmauksessa. Tilan isot ikkunat antavat laajaa näkyvyyttä jopa kolmeen ilmansuuntaan. Valoisan liiketilan koko on n. 275 m². Liiketilassa on erillinen kaukokylmään liitetty sisäilman jäähdytys, joten kesähelteilläkin tilassa on mukava olla.

 

Katutason näkyvyyttä
      joka suuntaan 

Vuokrattavat tilat

Bulevardin Kulma,
liiketila 275 m2
Tila on heti vapaa.
Bulevardin Kulma,
liiketila kartalla
Tila on heti vapaa.

Sijainti ja saavutettavuus

Bulevardin Kulma sijaitsee vain kivenheiton päässä Stockmannin, Forumin ja Kampin tunnetuista ostoskeskuksista. Lisäksi linja autoasema, metroasemat, päärautatieasema ovat aivan lähiympäristössä.

Bulevardin Kulmassa voit pysäköidä suoraan rakennuksen alapuolelle. Kiinteistössä toimii Erottajan pysäköintilaitos Aimopark ), josta on suora pääsy Bulevardi 2 4:een omalla katutason hissillä. Kiinteistössä toimii myös Hotelli Klaus K ja ravintolatarjonta on monipuolista.

Bulevardin Kulmassa uskotaan vankasti alueen vetovoimaan ja tulevaisuuteen. Siksi Bulevardin Kulma osallistuu innolla alueen kehittämiseen Design District yhdistyksen jäsenenä.

Kestävä kehitys

Kestävän kehityksen periaatteella toimivassa Bulevardin Kulmassa ihmisten ja ympäristön hyvinvointi on aina etusijalla. Terveissä, ympäristöystävällisissä tiloissa viihtyvät niin työntekijänne kuin asiakkaanne.

Nykyaikaiseen talotekniikkaan perustuva kestävän korjausrakentamisen konseptimme takaa viihtyisät ja energiatehokkaat tilat sekä talon alkuperäisen olemuksen säilymisen.

Vettä säästävillä vesikalusteilla ja päästötöntä energiaa suosimalla vähennämme ympäristön kuormittumista. Keskeinen sijaintimme kannustaa julkisen liikenteen käyttöön. Raitiovaunut tuovat suoraan kiinteistön eteen, ja pyöräilijöille tarjoamme oman pyöräparkin suihkutiloineen.

Ota yhteys ja sovi esittely

Aki Hellstedt

JAa TÄMÄ KOHDE